Till House by WMR Arquitectos

Total
119
Shares

Till House by WMR Arquitectos

Till House sketches by Chileans architects from WMR Arquitectos is a single story wooden residence nestled in a cliffs of Los Arcos, Chile. Completely hidden from the sight while looking road, we could say it burrows into the ground and tries to disappear into the nature. The design boasts roof access, a wrap-around porch, and sliding glass doors that make the stunning view visible even from interior. The timber roofing the porch is set so that light comes in from above, and the porch is lined with half-height glass barriers. Despite the openness of the architecture, the house cannot be seen from the road and offers utmost privacy.

 

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Till House by WMR Arquitectos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like