Los Vilos House on the Coast of Chile

Total
1
Shares

Los Vilos House on the Coast of Chile

On the coast of Chile, Pritzker Prize architect Ryue Nishizawa has designed the Los Vilos House. Following the rocky terrain it occupies, the weekend retreat is topped with a wavy concrete that flows toward the water. The curves of the roofline don’t just form an organic silhouette. Its contours also define the interior’s three living spaces – a sauna in the front followed by a bedroom and gathering area, and a kitchen and dining room to the rear. Off the back, the roof unfolds to create a sheltered outdoor terrace. The sweeping canopy is supported by steel columns and walls of glazing, immersing ever room in views of the dramatic coastal landscape.

Los Vilos House

Los Vilos House

Los Vilos House

Los Vilos House

Los Vilos House

Los Vilos House

Los Vilos House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment added and awaiting moderation.
Some problems with sending a message.
The name field is required.
The email field is required.

You May Also Like