Vertical Entertaining – Tower House For Guests

Resting on a stone pedestal, the Observation Lounge by Pfeffer Torode Architecture offers an entertaining space above the treetops. A wooden spiral staircase leads you through the three-story tower. Among the levels are a natural oak and chiseled stone kitchen and a living area above. Local materials make up the rustic palette which is finished with a mix of custom furniture and family heirlooms. Encased in floor-to-ceiling windows, the main room is afforded sweeping views of the countryside. The star of this project is an impressive spiral staircase which is the backbone of the structure and draws guests upwards to three floors of pure countryside splendor with amazing 360 degree views of the property. Some time ago we’ve already featured similar tower, take a look at Wooden Guest House in a Former Factory Tower.